Bir İnceleme Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Hamiş: Haberde adı geçen firma adları ve yangın bapsı fiyatları, referans olarak makalelmamıştır. Oluşacak maddi ve tinsel sorunlardan Tempo Online sorumlu tutulamaz.

Yapı çıkışlarında kullanılan baplar nöbetlevi yüz farklı malzemelerden üretildiği midein ısıya dayanıklı değildir. Bu nedenle kıran esnasında kullanılamaz ve insanlar yürekeride kuşatılmış kalabilir.

Yangına dayanıklı malzemelerden konstrüksiyonlmalıdır. Umumiyetle metal veya ahşap malzemeler kullanılır. Bapnın kalınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Yangına dayanıklı bapların dirim kurtarıcı olduğu unutulmamalıdır. Çünkü ilenmeşap baplar alışılagelen şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Rastgele bir yangın yerinde oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu merhale ahşap bapnın namevcut olması bağırsakin fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın baplarını yaşamımızın önemli bir parçası haline getirmek sorumluluklarımızdan biridir.

İnsanların hayatını kurtaran yangın bapsı; bununla yetinmeyerek yangının farklı bölgelere yayılmasına da mâni evet. Bu sayede, yangının yaratması beklenen kazançlı etkilerini en aza indirir.

Bu özel kapıların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek fakat emniyetliği katkısızlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere sahip olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının sair bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların güvenli bir şekilde binayı terk etmelerini sağlamlar.

Kapının Kapanma Sistemi: Yangın kapıları genellikle otomatik olarak kapanabilen özel bir mekanizmaya sahiptir. Bu mekanizma, bapnın yangın yerinde hızlı bir şekilde kapanmasını esenlar, böylece yangının yayılmasını engeller.

Dolgular ile kapı zifosluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda zahmetsiz açılacak şekilde yangın bapsı güven kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

Çift Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, dü kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı erdemli direnç gösterirler ve yangının diğer alanlara yayılmasını önlemek sinein tasarlanmıştır.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın veya herhangi bir ivedili hava çabucak insanların binayı güvenle ayrılma etmesini sağlamlar. Antrparantez yapı içerisinde oluşan duman ve sıcaklığın hariçya geçmesine gerelti olur.

Yangın Sızdırmazlığı: Yangın bapları, yangın sırasında alevlerin ve tütünın intikalini mâni olmak ciğerin özel olarak tasarlanmıştır. Yangın sırasında bapnın sızdırmaz olması, yangının sair odalara yahut binalara yayılmasını engeller.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en kaliteli malzemeleri kullanarak istem edilen örgüda imal yazar, montaj ve onarma süreçlerinde vacip mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de uhde hileıyoruz.

Fakat genelde kullanılan biçimi aşağı yakın itilen ve kolayca açılmasını sağlayan panik cenah şeklindedir. Kötü durumlarda kullanılacağı karınin nispeten aksiyonlevsel şekilde fariza yapmalıdır.

Report this wiki page